Την Κυριακή 19 Ιουνίου και λίγο μετά τις 19:00 στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Βιβλίου στην Κοζάνη παρουσίασα παιχνίδια και δραστηριότητες από το βιβλίο μου, “Μαθαίνω Ορθογραφία παίζοντας”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις 24γράμματα.

Αφού γνωριστήκαμε με τα παιδιά λέγοντας τι μας αρέσει να κάνουμε το καλοκαίρι, τρέξαμε γύρω γύρω από το μεγάλο τραπέζι και σε ένα στοπ βρήκαμε τις νέες θέσεις μας!

Έπειτα, ζωγραφίσαμε ένα καινούριο εξώφυλλο για το βιβλίο, μιλήσαμε στο τηλέφωνο που φτιάξαμε με ποτήρια μίας χρήσης και σπάγγο υποδυόμενοι εργαζόμενους που το επάγγελμά τους αρχίζει από “δ”, χωριστήκαμε σε ομάδες, ακούσαμε ρήματα και σηκώσαμε μπαλόνια που είχαν γραμμένα πάνω τους το καταληκτικό -ε και -αι, είπαμε παραμύθια με λέξεις από -η διαλέγοντας τρεις εικόνες που μας αρέσουν και τέλος ευχηθήκαμε και φωνάξαμε δυνατά “Καλό καλοκαίρι!”.

Ευχαριστώ πολύ τις μικρές φίλες και τους μικρούς φίλους για τη συμμετοχή, τα χαμόγελα και το κέφι!

Μερικά αντίτυπα του βιβλίου”Μαθαίνω Ορθογραφία παίζοντας” εδώ, στην Κοζάνη μπορείτε να τα βρείτε στην Στοά του Βιβλίου , αλλά μπορείτε να τα παραγγείλετε κι από όποιο άλλο βιβλιοπωλείο επιθυμείτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *