Παρουσίαση Διδακτορικής Διατριβής

Σήμερα, 23 Ιουνίου λίγο μετά τη 13:00 υποστήριξα στην Επταμελή Εξεταστική Επιτροπή τη Διδακτορική μου Διατριβή-ό,τι πιο ΤΡΕΛΟ έχω κάνει.
Θέλω και από εδώ να ευχαριστήσω τον Επιβλέποντα Καθηγητή μου, κύριο Αλέξανδρο Ακριτόπουλο για τις γνώσεις που πήρα δίπλα του γύρω από τη λογοτεχνία και τη λογοτεχνική θεωρία και την επιστημονική διάσταση που έδωσε στην έρευνά μου-πάνω από 900σελίδες- τον κύριο Τριαντάφυλλο Κωτόπουλο για την καθοδήγηση, την έμπνευση, την ενθάρρυνση, τις καίριες επισημάνσεις, τον κύριο Γιώργο Ιορδανίδη για την κατανόηση στις δυσκολίες που συνάντησα, την κυρία Ελένη Γρίβα και την κυρία Αγγελική Σακελλαρίου για τις εύστοχες παρατηρήσεις, τον κύριο Γιάννη Θωίδη για την επισήμανση πώς το δείγμα μου δεν είναι αμελητέο και μπορεί να οδηγήσει και σε ακόμα πιο πολλά συμπεράσματα και τον κύριο Σταύρο Καμαρούδη για το τεράστιο χαμόγελο, ενώ ανίχνευε τα λάθη μου (εξαιρετικά γρήγορο μάτι!).
Ευχαριστώ τη φίλη μου, τη Χρύσα που ομόρφυνε τη μέρα μου. Και ευχαριστώ τους γονείς μου, την αδελφή μου, τις φίλες και τους φίλους μου που με στήριζαν όλα αυτόν τον καιρό και συμμερίζονταν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μου.
Και φυσικά ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ οφείλω σε εσάς, που παρακολουθήσατε τα εργαστήρια μου και σε όλους εσάς που συνεργαστήκαμε και με φιλοξενήσατε στους χώρους σας.
Δέκα περίπου χρόνια Δημιουργική Γραφή στη Φλώρινα και πάλι πήρα τον λάθος δρόμο στην επιστροφή.
Μένουν λίγα ακόμα θεματάκια και νομίζω έφτασα στο τέλος. Χαίρομαι και στεναχωριέμαι μαζί. Και τώρα τι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *