Τη Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 και ώρα 19:30 πραγματοποιήθηκε στο Abelos Events & more ένα τρίωρο Βιωματικό Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής “Με κρασί και με τζιτζίκι”. 

Θέμα του εργαστηρίου ήταν η θεατρική γραφή. Και για να το καταφέρουμε αυτό έπρεπε να θυμηθούμε τις ρίζες μας, να δούμε τα χέρια μας, να συνομιλήσουμε με τους άλλους, να περπατήσουμε και να παρατηρήσουμε τον χώρο, να κοιταχτούμε στα μάτια, να δουλέψουμε με το σώμα μας, να κάνουμε γκριμάτσες, να πούμε το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι, να βγάλουμε γέλιο, να μάθουμε τεχνικές συγγραφής του διαλόγου, να γράψουμε, να μοιραστούμε.

Ίσως όλα αυτά να ήταν πάρα πολλά, ίσως και να ήταν και πολύ λίγα.

Ο χρόνος έτρεχε και ‘μεις τον κυνηγούσαμε. Να πούμε θέλαμε όλη την ιστορία μας σε λίγες γραμμές, σε λίγες κουβέντες. Όσες προλαβαίναμε.

Και καθώς ο ήλιος κρυβόταν πίσω απ΄ την Παλιοβούνα και μείς απόλαμβάναμε το κρύο κρασί μας, θυμηθήκαμε ότι τα όνειρα είναι αυτά που μας κρατούν εδώ, σήμερα, παντού και για πάντα.

 

Συμμετείχαν: Γαβριέλλα Π., Ελμίνα Σπ., Ζαχαρώ Κ., Ισιδώρα Λ., Νόπη Γρ., Τζωρτζίνα Χ.

Εκπαιδεύτρια: Ελένη Γκ.

 

One thought on “Abelos Events & more, Με κρασί και με τζιτζίκι-Βιωματικό Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής, Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *