Την Κυριακή 15/9 λίγο πριν τη λήξη του 4ου Διεθνούς Συνεδρίου Δημιουργικής Γραφής παρουσιάσαμε με τον Επιβλέποντα Καθηγητή μου, κύριο Αλέξανδρο Ακριτόπουλο την έρευνά μας για το προφίλ των συμμετεχόντων στα Β.Ε.Δ.Γρ.

Στην έρευνά μας αυτή, αφού αναφερθήκαμε σε βασικές θεωρητικές αναφορές, κάναμε μία πρώτη προσπάθεια καταγραφής, συλλογής, επεξεργασίας και ανάλυσης δεδομένων, έτσι ώστε να σκιαγραφήσουμε τους εκπαιδευόμενούς μας.

Μία από τις δυσκολίες του εγχειρήματός μας είναι η τρίωρη δομή των εργαστηρίων και ο συνεχώς μεταβαλλόμενος πληθυσμός μας. Το μειονέκτημά όμως, αυτό εμείς το μετατρέψαμε σε πλεονέκτημα και βασικό μας ερευνητικό ενδιαφέρον συνεχίζει να αποτελεί η σύνδεση των εργαστηρίων με την αγορά και τη ζήτηση.

Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά τον Επιβλέποντα Καθηγητή μου, κύριο Αλέξανδρο Ακριτόπουλο για την επιστημονική επίβλεψη, τον Πρόεδρό της Επιστημονικής Επιτροπής, κύριο Τριαντάφυλλο Κωτόπουλο για την καθοδήγηση και φυσικά την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, κυρία Άννα Βακάλη για την άψογη επικοινωνία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *