Κάθε μέρα σκουπίζει η διπλανή. Μια φορά στις 15 βάζω και γω τη σκούπα μου στην πρίζα, πατάω το κουμπί και την αφήνω να κάνει θόρυβο. Να μη νομίζει ότι έχω καιρό να καθαρίσω.

 

Κάθε μεσημέρι πριν το φαΐ βγαίνει ο άλλος στο μπαλκόνι και ψέλνει. Κύριε ελέησον, κύριε ελέησον, νομίζω και γω θα μου αρπάξει την πίτσα. Ευτυχώς ελέησε ο καιρός και μαζεύτηκε μέσα.Τώρα θα φάω με την ησυχία μου.

 

Έχουμε και 6 λεμονιές στην πολυκατοικία. Μεγαλώνουν τα κλαδιά, μαλώνουν ποιος θα τα κόψει. Κόβουν τα κλαδιά, μαλώνουν ποιος θα τα μαζέψει. Βγαίνουν τα λεμόνια, τα αφήνουν να σαπίσουν και αγοράζουν τα εισαγόμενα. Κι ύστερα σου λέει κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός.

 

Έχουμε και γάτους γύρω γύρω. Οι μαχητές τρώνε κάθε βράδυ απ΄ τα σκουπίδια και οι διάσημοι κλαψουρίζουν κάτω απ΄ τα μπαλκόνια. Αν δεν είναι πιτάκι του Ντάνου, δεν το τρώνε.Survivor το ‘χουμε κάνει!

 

Έχουμε και δυο σκύλους στη γειτονιά. Ο ένας ζει σε κοτέτσι και το ΄χει δει κόκορας. Ανεβαίνει κάθε πρωί στο σπιτάκι του πάνω και αλυχτάει. Ο άλλος έχει στραβά κατσαούλια και δυο-τρία δόντια. Κάνει παρέα με γάτες και τρώει μόνο γατοτροφή. Να οι κακές παρέες τι κάνουν!

 

-Πες στο κορίτσι σου ξένη γυναίκα στο σπίτι του να μη βάζει!

-Είδα και σένα που έβαζες ξένους άντρες.

-Εμένα μου τον έβαζαν!

δυο γιαγιούλες στην πλατεία

 

 

 

Ελένη Γκόρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *