Είμαι ευτυχισμένη! Έφαγα τηγανητά αυγά με τηγανητές πατάτες και σαλάτα! Απόλαυση!

Ποιος λέει ότι παχαίνουν; Φήμες των ανταγωνιστών. Να είμαστε όλοι αδύνατοι και γυμνασμένοι. Άσε μας κουκλίτσα μου!Προχθές το βράδυ γύρισα σπίτι στη μιάμιση. Το απόγευμα ξεκίνησα με καφέ. Έχω κόσμο να δω ακόμα! Έχω και γω το κοινό μου . . . Μετά εξετάσεις οστικής πυκνότητας. Ευτυχώς, όλα καλά! Να πάρω και τη βαλίτσα μου, που ένας καλός άνθρωπος έφτιαξε το χερούλι. Να είμαι έτοιμη για ταξίδια. Αφρική, Αμερική, Ασία! Μετά από περιπλάνηση στους δρόμους της αγαπημένης μου πόλης έφτασα στο τέρμα της Αγίου Νικολάου.

Μου τηλεφώνησαν και μου είπαν: Πάμε γλυκάνισο; Έχει ζωντανή μουσική! Επειδή είμαι καλός άνθρωπος-λιτός και απέριττος- συμφώνησα.Πήρα την ανακατώστρα και ένα πήλινο. Ήπια και μια Άλφα, γιατί είμαι και η πρώτη!Μετά άρχισαν τα όργανα, παλιά λαϊκά τραγούδια. Η διπλανή παρεά μερακλώθηκε. Ένας ευτραφής κυριούλης έριξε τη γυροβολιά του και μετά άρχισε και το τσιφτετέλι. Όλα τα λεφτά!

Βοηθήσαμε τον τραγουδιστή στο πρόγραμμα τραγουδώντας, γελώντας, μουρμουρίζοντας. Είχε περάσει η ώρα του ύπνου και φοβούμενη τη μάνα μου, είπα κατά τη μιάμιση να φύγω! Μην είμαστε και πλεονέκτες.

Α, ρε Πάτρα με τα ωραία σου, γι΄ αυτό σε αγαπώ!!!

 

 

Αλεξάνδρα Σαλαμάνδρα

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *