Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου μου “Το βλέμμα του λύγκα” είκοσι τέσσερα γράμματα εκδόσεις και πολύ ευχαριστώ τη Μένια Ρώμα -Φιλόλογο και τον Bagelis Nastos Χημικό-Συγγραφέα του βιβλίου Είναι ζήτημα χημ-ίου Εκδόσεις BELL για τη ζεστή και όμορφη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ακόμα, ευχαριστώ τη Θεατρική ομάδα Αμυνταίου και συγκεκριμένα τη Βάσω Κανάκη , τον Παντελεήμων Κακάκης , την Αντωνία Κρητικού , την Tania Serbini και την Anastasia Stavraki που χάρισαν τη φωνή τους στις λέξεις μου.

Επίσης, ευχαριστώ την μπάντα (τον Μεθόδιο Φορτομάρη, τον Δημήτρη Ράντογλου, τον Τάσο Τσαχακη, και τον Παναγιώτη) που ζωντάνεψε την παρουσίαση τραγουδώντας όχι μόνο διάφορα μουσικά κομμάτια, που αναφέρω στο βιβλίο μου, αλλά και μερικά ακόμη που εμπνεύστηκε από την υπόθεση.

Τέλος, ευχαριστώ την Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου καθώς και την υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης για τη φιλοξενία.

Αυτά είναι τα ωραία, που προκύπτουν μετά τη συγγραφή, να συναντάς στον δρόμο σου φίλες και φίλους και να αγκαλιάζουν με αγάπη και στοργή το έργο σου και τελικά μια παρουσίαση να γίνεται γιορτή!

—————–
*Αντίτυπα του βιβλίου διατίθενται στο Βιβλιοχαρτοπωλείο “Πασχάλης” – Τεγόπουλος Παναγιώτης . Panagiotis Tegopoulos ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *