Μόλις ξάπλωσα στο κρεβάτι. Η ζεστασιά που ένιωσα, μου προκάλεσε τέτοια δυσφορία, που αμέσως τίναξα τα πόδια μου έξω από τα σκεπάσματα! Πώς κοιμούνται οι άνθρωποι με τόση ζέστη; Είναι αυτό φυσιολογικό;Δεν ξυπνούν ιδρωμένοι; Κι όταν ξυπνούν, μπορούν μετά να ξανακοιμηθούν; Σε παρακαλώ μωρό μου, όταν έρθεις στο κρεβάτι, κλείσε την ηλεκτρική κουβέρτα!

-Πώς λένε τον καλύτερό σου φίλο;

-Ύπνο!

– Ύπνο;

-Ναι, γιατί με κρατάει ξύπνιο!

-Πώς είναι δυνατόν αυτό;

-Είναι κάτι μαγικό! Βλέπεις, όταν κοιμηθώ, τα όνειρα που βλέπω, μου καθαρίζουν το μυαλό!!! Άρα, πιο ξύπνιος στον ύπνο είμαι, παρά σ’ αυτόν τον κόσμο τον μουντό! Γι’ αυτό, προτιμώ αμέσως να ξανακοιμηθώ!

 

 

 

Όλγα Γρηγοροπούλου: Γεννήθηκα στο Αγρίνιο, και σχεδόν ολόκληρη την ενήλικη ζωή μου κατοικώ στην Πάτρα. Είμαι Νηπιαγωγός, αν και οι προσδοκίες μου γι’ αυτή τη ζωή είναι οι εξής: Να γίνω συγγραφέας παιδικών παραμυθιών, σεναριογράφος ταινιών επιστημονικής φαντασίας και ζωγράφος του υπερβατικού κόσμου!!! Μ’ ενδιαφέρουν τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο, γήινα – εξωγήινα, απλά – πολύπλοκα, χρωματιστά – ασπρόμαυρα. . . Γράφω γι’ αυτά που καταλαβαίνω, γι’αυτά που θέλω να καταλάβω και γι’ αυτά που είναι αδύνατο να κατανοήσω!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *