«Αναπτύξτε τη δημιουργικότητα των μαθητών σας»

Βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς

Το Parts Patras Arts διοργανώνει ένα βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που επιθυμούν να αναπτύξουν τη δημιουργική σκέψη και τη δημιουργικότητα των μαθητών τους. Στο εργαστήριο αυτό θα αναφερθούν τα χαρακτηριστικά των δημιουργικών ατόμων και θα εξερευνηθούν διάφοροι τρόποι ανάπτυξης της δημιουργικότητας. Στο τέλος αναμένεται οι συμμετέχοντες του εργαστηρίου να είναι σε θέση να δημιουργούν ελκυστικές δραστηριότητες για τους μαθητές τους. Το βιωματικό εργαστήριο «Αναπτύξτε τη δημιουργικότητα των μαθητών σας» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 στο Parts Patras Arts και ώρα 17:30-20:30.

Παράδειγμα

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε ορισμένες βιωματικές ασκήσεις, δραστηριότητες και παιχνίδια για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας της Α΄ Γυμνασίου και συγκεκριμένα για την 8η Ενότητα της Νεοελληνικής Γλώσσας και την 9η Ενότητα των Κειμένων Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, έτσι όπως συνεξετάζονται σύμφωνα με τις αλλαγές του Προεδρικού Διατάγματος υπ’ αριθμ. 126/2016 (ΦΕΚ 211/Β/11-1-2016). Ο σύνδεσμος είναι διαθέσιμος online και άμεσα εκτυπώσιμος:

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxyb3prbG9zdGlkZW1lbml8Z3g6MzFiYzk5MDI1NGM2MjFhOA

 

Πληροφορίες

Τόπος διεξαγωγής εργαστηρίου: Parts Patras Arts

Διεύθυνση: Σατωβριάνδου 31

Δηλώσεις Συμμετοχής: 2610005252 (Parts Patras Arts)

Ημερομηνία: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019

 Ώρα: 17:30-20:30

Κόστος Συμμετοχής: Γενική είσοδος 20 ευρώ και 15 ευρώ για ανέργους, φοιτητές και για όσους έχουν παρακολουθήσει προηγούμενα εργαστήρια-σεμινάρια στο Parts-Patras Αrts.

 Πληροφορίες-Εγγραφές: Δευτέρα- Παρασκευή 13:00-21:00,Σάββατο 11:00-14:00
Εκπαιδεύτρια-Εμψυχώτρια: Ελένη Γκόρα, Φιλόλογος-Συγγραφέας ΜΑ (Μaster of Arts) στη Δημιουργική Γραφή, Υποψήφια Διδάκτορας Δημιουργικής Γραφής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

*Θα δοθούν σημειώσεις και βεβαιώσεις παρακολούθησης.

*Οι δραστηριότητες που θα προκύψουν, θα δημοσιευτούν στη σελίδα elenigkora.gr

*Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

 

 

 

Ελένη Γκόρα, Κοζάνη, Γκοβεδάρων 10, 3ος όροφος. Αν δεν γεννιόμουν σ΄ αυτό το διαμέρισμα κι αν δεν μου απαγόρευαν οι γονείς μου να βλέπω τηλεόραση, ίσως να μην γινόμουν Φιλόλογος. Το πρωί έγραφα στους τοίχους του σπιτιού και διάβαζα οτιδήποτε έπεφτε στο χέρι μου. Ήμουν τακτική πελάτισσα με πίστωση του βιβλιοπωλείου της οικοδομής. Το απόγευμα καθαρίζονταν οι τοίχοι, πληρώνονταν τα χρέη, έτρωγα μερικές παντοφλιές και άντε πάλι τα ίδια. Τα χρόνια πέρασαν. Μεγάλωσα, μετακομίσαμε, σπούδασα. Πριν πάρω το πτυχίο ζήλεψα έναν γνωστό άγνωστο αγαπημένο που έγραφε. Είπα να δοκιμάσω και ‘γω. Φοίτησα και στο Μεταπτυχιακό Δημιουργικής Γραφής στην Φλώρινα. Από τότε παραδίδω σεμινάρια γραψίματος και σβησίματος. Τώρα εκπονώ τη διδακτορική μου διατριβή. Έχω εκδώσει 4 ηλεκτρονικά βιβλία και διατηρώ προσωπική σελίδα στη διεύθυνση: https://elenigkora.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *