Με συμπτώματα έντονου μουδιάσματος στο αριστερό χέρι και πόνους στην καρδιά επισκέφτηκα τα επείγοντα του Νοσοκομείου Κοζάνης. Πρωί πρωί εγώ και μερικοί γέροι περιμέναμε καρτερικά και υπομονετικά τη σειρά μας. Πεθαίνω να τους λέω κι όλοι να γελάνε. Δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί. Βαμμένη, ντυμένη, φαγωμένη ένιωθα ότι πεθαίνω. Με βλέπουν οι γιατροί και με στέλνουν για εξετάσεις αίματος κι ακτινογραφίες με ένα λεπτό αδιόρατο χαμόγελο. Κρίση πανικού είναι. Εμείς το ξέραμε, μου λένε, εσένα έπρεπε να σου το αποδείξουμε.

Βρε, καλώστηνα κι αυτή κοντά στα άλλα! Τι να κάνω; Κοιμόμουν και ξυπνούσα με αυτά τα συμπτώματα. Ευτυχώς εκείνον τον καιρό η φίλη μου, η Κατερίνα εκπαιδευόταν στο ρέικι. Και με ανέλαβε ως περιστατικό.

Ήρθε στο σπίτι, με έβαλε να ξαπλώσω και τοποθέτησε τα χέρια της μπροστά από τα μάτια μου. Δεν με ακουμπούσε καν, κι ένα κύμα ζεστασιάς και λάμψης ήρθε να με λούσει. Όταν απομάκρυνε τα χέρια της από τα μάτια μου ένα άσπρο φως με τύλιξε. Ήταν τόσο έντονο που σχεδόν δεν το πίστευα ότι μπορεί να είναι φυσικό. Κι όμως ήταν!

Έπειτα, τα χέρια της κατέβηκαν στον λαιμό μου, στο στέρνο, την κοιλιά, τα πόδια κι ύστερα στην πλάτη μου. Για μία ώρα περίπου η Κατερίνα δούλευε με διάφορα σημεία του σώματός μου χωρίς να με αγγίζει. Απ΄ όπου περνούσαν τα χέρια της, ένιωθα αυτό το κύμα ζέστης. Μια μουσική ακουγότανε στο βάθος πολύ χαλαρωτική. Κι εγώ ένιωθα να φεύγει από πάνω μου ένα βάρος.

Κάποια δύναμη με κοιτούσε βαθιά κι εξεταστικά. Είχε μόνο ένα μάτι. Το ανοιγόκλεινε και μου έδειχνε τον δρόμο μου. Κι όσο με κοιτούσε, μου έστελνε ενέργεια. Ίσως ήταν από το σύμπαν. Ξέρω ‘γω;

Με την Κατερίνα κάναμε άλλες δύο συνεδρίες εξ αποστάσεως. Εγώ ξάπλωνα στον καναπέ μου ακούγοντας μία συγκεκριμένη μουσική κι αυτήν μου έστελνε ενέργεια από μακριά. Κάθε φορά ένιωθα όλο και καλύτερα. Το ρέικι σε μένα δρούσε ακόμα και μετά τη λήξη της συνεδρίας.

Ένα πρωί ξύπνησα και το μούδιασμα κι ο πόνος είχαν φύγει.

Την Katerina Kavouridou μπορείτε να την βρείτε στην Κοζάνη, στη διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 70 ή στο 697 684 6188.

Αναλαμβάνει δια ζώσης κι εξ αποστάσεως συνεδρίες ρέικι για εσάς και τους τετράποδους φίλους σας. Είναι πλέον πιστοποιημένη θεραπεύτρια ρέικι.

Δεν χρειάζεται να έχετε κάτι για να το δοκιμάσετε.

Και να θυμάστε• σε σοβαρές και χρόνιες παθήσεις το ρέικι λειτουργεί μόνο συμπληρωματικά και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την κλασική ιατρική θεραπεία.

 

 

Ελένη Γκόρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *