Το “Μαθαίνω Ορθογραφία παίζοντας” στα Γρεβενά

 

Το βιβλιοπωλείο Αναγνώστου «Το Ασυναγώνιστον» σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Γκόρα με τίτλο: «Μαθαίνω Ορθογραφία παίζοντας» από τις εκδόσεις 24γράμματα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Ιωάννα Παπαδημητρίου, Εκπαιδευτικός-Δασκάλα, μητέρα του Πρωταθλητή και χρυσού Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου
και η συγγραφέας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου και ώρα 16:30 στο Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Πράξη και Θεωρία» (Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων), Κ. Ταλιαδούρη 33, Γρεβενά.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει!

Για το βιβλίο
Το «Μαθαίνω ορθογραφία παίζοντας» είναι μία σειρά ασκήσεων που ετοίμασα για να διδάξω στα παιδιά ορθογραφία. Με το «Μαθαίνω Ορθογραφία παίζοντας» επιθυμώ να εμπνεύσω τους εκπαιδευτικούς να το χρησιμοποιήσουν στην τάξη τους, να το εντάξουν στις δημιουργικές δράσεις τους ή ακόμα και να υλοποιήσουν εκπαιδευτικά εργαστήρια που να βασίζονται πάνω σε αυτό το βιβλίο-οδηγό.
Πιστεύω, επίσης, ότι το «Μαθαίνω Ορθογραφία παίζοντας» είναι ένα χρήσιμο βιβλίο για τους γονείς, τις γιαγιάδες, τους παππούδες, τις θείες και τους θείους, που θέλουν να περάσουν ευχάριστες και εποικοδομητικές ώρες με τα παιδιά τους.
Με την κατάκτηση βασικών κανόνων ορθογραφίας τα παιδιά αποκτούν μεγαλύτερη ευχέρεια στον λόγο. Ένας επιδέξιος ορθογράφος είναι και ένας δυνατός αναγνώστης και συγγραφέας.
Δεν είναι το παν, αλλά είναι η αρχή!
Γιατί, λοιπόν, να μην κάνουμε την αρχή όσο πιο όμορφη γίνεται;

Ελένη Γκόρα
Γεννήθηκα το 1988 στην Κοζάνη. Σπούδασα Κλασική Φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (Master of Arts) στη Δημιουργική Γραφή και Υποψήφια Διδάκτορας Δημιουργικής Γραφής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα. Έχω εκδώσει 7 ηλεκτρονικά βιβλία: Ιστορίες στο κρεβάτι (Microstory, 2014), Τα Ιδιαίτερα-Θησαυρίσματα (24grammata, 2015), μαμά μου (24grammata, 2015), Αυτό εδώ το σπίτι (24grammata, 2016), μέρες καραντίνας (elenigkora.gr, 2020), Κρήτης ανάγνωσμα (elenigkora.gr, 2020), το κοπρόσκυλο (elenigkora.gr 2021). Αρθρογραφώ στο περιοδικό της Δυτικής Μακεδονίας Together και διατηρώ την προσωπική σελίδα elenigkora.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *