Την Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 και ώρα 18:00-20:00 πραγματοποιήθηκε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπαγωγών Φλώρινας το Βιωματικό Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής με θέμα: “Η αθλητική δημοσιογραφία στην εκπαίδευση” υπό την επιστημονική επίβλεψη του κυρίου Τριαντάφυλλου Κωτόπουλου, Αναπληρωτή Καθηγητή Δημιουργικής Γραφής και Νεοελληνικής Λογοτεχνίας και τη διοργανωτική επίβλεψη της κυρίας Άννας Βακάλη, μέλος Ε.ΔΙ.Π. Δημιουργικής Γραφής.

Το εργαστήριο οργανώθηκε με βάση το θεωρητικό πλαίσιο της Δημιουργικής Γραφής στην Εκπαίδευση, την εργασία σε ομάδες και τα χαρακτηριστικά του δημοσιογραφικού λόγου.

Σκοπός του εργαστηρίου ήταν η μετάδοση γνώσεων και εφαρμοσμένων πρακτικών για τη σύνδεση του δημοσιογραφικού λόγου με τον αθλητισμό, ενώ στόχος του ήταν να μυηθούν οι συμμετέχοντες  στον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να καθοδηγήσουν τους μαθητές να εργαστούν σε ομάδες και να τους εμπνεύσουν να πάρουν συνεντεύξεις από αθλητικές ομάδες, αθλητές, Ολυμπιονίκες ή μη, προπονητές και προέδρους. 

Συμμετείχαν: Βασιλική Γαρδικιώτη , Ελένη-Νεκταρία Τομπουλίδου, Ιωάννα Αναγνωστοπούλου , Λεωνίδας Χίνης, Κατερίνα Κοζίδη , Δημήτρης Ιορδανίδης, Ευσταθία Τομπουλόγλου, Κλεονίκη Καραγιάννη, Αλαξάνδρα Γρίζα, Θεοδώρα Θεοδωροπούλου, Κρυσταλλία Φραγκιαδάκη, Ιωάννη Χατζή, Σαββίνα Μαχαίρα, Στέφανος Μιχαηλίδης, Χριστίνα Τσακμάκη, Χριστίνα Καραγιάννη, Μαριλένα Κολλάρου, Γιώργος Πατσακιώτης, Μαρία Καλεμκερίδου, Ελισάβετ Κατσούτα, Βαλάντης Λιθοξοΐδης, Μαριάννα Βεργάτου, Μαρία Κυπιρτίδου, Γλαβά Φωτεινή.

 

Εκπαιδεύτρια: Ελένη Γκόρα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *