Ο βρεφονηπιακός και παιδικός σταθμός Λιλιπούπολη συνδιοργανώνει με την Ελένη Γκόρα ένα Βιωματικό Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής και Αφήγησης με θέμα: «Μια φορά κι έναν καιρό…».

Το εργαστήριο αυτό απευθύνεται σε γονείς και κηδεμόνες που ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν μαζί με τα παιδιά τους τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να προτείνει πρακτικούς τρόπους με τους οποίους οι γονείς και οι κηδεμόνες μπορούν να ενισχύσουν και να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της δημιουργικότητας των παιδιών τους.

Ένα εργαστήριο γεμάτο παιχνίδια, ιδέες, ερεθίσματα και ευχάριστες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια!

Ένα εργαστήριο για το πώς γράφονται και λέγονται τα παραμύθια!

 

 

Πληροφορίες

Τόπος διεξαγωγής εργαστηρίου: Βρεφονηπιακός και παιδικός σταθμός Λιλιπούπολη

Διεύθυνση: Αγησιλάου, Κρόκος Κοζάνη

Πληροφορίες-Δηλώσεις Συμμετοχής: 24610 63624 (Λιλιπούπολη)

Ημερομηνία: Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020

Ώρα: 18:00-20:00

Εκπαιδεύτρια: Ελένη Γκόρα, Φιλόλογος Μ.Α. (Μaster of Arts) στη Δημιουργική Γραφή, Υποψήφια Διδάκτορας Δημιουργικής Γραφής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

*Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

*Θα δοθούν σημειώσεις και βεβαιώσεις παρακολούθησης για τους γονείς και τιμητικοί έπαινοι παρακολούθησης στα παιδιά.

*Οι δραστηριότητες που θα ετοιμάσουν οι γονείς και οι κηδεμόνες μαζί με τα παιδιά τους, θα φιλοξενηθούν στη σελίδα : https://elenigkora.gr/.

 

 

* Η Ελένη Γκόρα σπούδασε Κλασική Φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (Master of Arts) στη Δημιουργική Γραφή και Υποψήφια Διδάκτορας Δημιουργικής Γραφής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχει εκδώσει 4 ηλεκτρονικά βιβλία Ιστορίες στο κρεβάτι (Microstory 2014), Τα Ιδιαίτερα-Θησαυρίσματα (24grammata 2015), μαμά μου (24grammata 2015), Αυτό εδώ το σπίτι (24grammata 2016). Αρθρογραφεί στο μηνιαίο και free press περιοδικό της Δυτικής Μακεδονίας, Together και διατηρεί προσωπική σελίδα στη διεύθυνση: https://elenigkora.gr/.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *