Διατροφικό ημερολόγιο Καθαράς Δευτέρας

 

Καθαρά Δευτέρα σήμερα και έφαγα κι αν δεν έφαγα-όπως και κάθε μέρα βέβαια.

Για πρωινό δύο φέτες με μέλι κι έναν ελληνικό διπλό σκέτο.

Για μεσημεριανό αραβική πίτα με φακοσαλάτα με πιπεριές πράσινες και κόκκινες, φρέσκο κρεμμυδάκι, μαϊντανό, ξύσμα λεμονιού, λάδι και ξύδι, κράνμπερις και γιαούρτι, καλαμαράκια τηγανητά, λαγάνα, ταραμά, σαλάτα πιπεριά, σαλάτα μαρούλι, ένα ποτηράκι τσίπουρο, δύο τρία ποτήρια λευκό κρασί, σοκολατόπιτα και κουρκουμπίνια.

Το απόγευμα ήπια έναν καπουτσίνο με ζάχαρη και κανέλα.

Το βράδυ ήπια μισό ποτήρι γάλα και έφαγα μισή φέτα τσουρέκι, ενώ πιο πριν έφαγα και μερικές κουταλιές φακοσαλάτα.

Και όταν άνοιξε μια φίλη μου το ψυγείο είπε:

-Βλέπω έχεις και πολλές σοκολάτες! Ρίξε λίγο…

Τι να ρίξω που η μηχανή σε αυτό το ατέλειωτο πια lockdown δεν έχει σβήσει ποτέ.

 

Θερμίδες 2500.

 

Ελένη Γκόρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *