“Αν είναι να αγαπήσεις ❤️κάτι, αγάπα💗 την αρχή”

🌐Διαδικτυκά μαθήματα ✍️Δημιουργικής Γραφής σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ινστιτούτο Ενεργών Πολιτών Ελλάδος
Επίπεδο: 1️⃣

☎️Πληροφορίες-Δηλώσεις Συμμετοχής στη Γραμματεία του Κ.Ι.Ε.Π.Ε.:
τηλ.: 2310-211335
ιστοσελίδα: http://www.koinonikoinst.com/
facebook: Κοινωνικό Ινστιτούτο Ενεργών Πολιτών
e-mail: [email protected]
&
Έφη Λοϊζά
Συντονίστρια τμημάτων Δημ. Γραφής Κ.Ι.Ε.Π.Ε
Τηλ: 6942434306
e-mail: [email protected]
—————————
🗣️Το Κοινωνικό Ινστιτούτο Ενεργών Πολιτών Ελλάδος (Κ.Ι.Ε.Π.Ε.) δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα(17 πόλεις) υλοποιώντας επιμορφωτικά προγράμματα με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου και επαγγελματικής ενασχόλησης, να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης και δράσης του αλλά και τα πνευματικά του ενδιαφέροντα, μέσα από σειρές – κύκλους μορφωτικών μαθημάτων, προγραμμάτων συμβουλευτικής υποστήριξης, ημερίδων, διαλέξεων και συνεδρίων με επίκαιρα αλλά και διαχρονικά θέματα.
💌Το Κ.Ι.Ε.Π.Ε. σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γνώσης και έκφρασης μέσα από τα διαδικτυακά μαθήματα Δημιουργικής Γραφής με θέμα: «Αν είναι να αγαπήσεις κάτι, αγάπα την αρχή!».
📚Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικες που αγαπούν την τέχνη της γραφής, που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα μυστικά της και που επιθυμούν να ασχοληθούν με το εκπαιδευτικό αντικείμενο της Δημιουργικής Γραφής.
🎯Σκοπός των μαθημάτων είναι να αποκτήσουν οι εκπαιδευόμενες-οι όλες εκείνες τις θεωρητικές και τις πρακτικές γνώσεις, έτσι ώστε να μάθουν πώς γεννιούνται οι ιστορίες.
🧶Γιατί μια καλή αρχή είναι πάντα πολλά υποσχόμενη!
🤯Οι θεματικές ενότητες οι οποίες θα διδαχθούν και θα συζητηθούν είναι ενδεικτικά: Σκηνικό, χαρακτήρες, πλοκή, διάλογοι και μονόλογοι, περιγραφές και αφηγήσεις, τίτλοι και επιμέλεια, ποίηση, ποίημα, ποιητής, στίχος κι ερμηνεία.
👀Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων θα δίνονται σημειώσεις, λογοτεχνικά αποσπάσματα, ασκήσεις και δραστηριότητες. Οι εκπαιδευόμενοι θα καλούνται να παράγουν τα δικά τους κείμενα με βάση την εκάστοτε διδασκόμενη θεωρία, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν ανατροφοδότηση.
💻Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω zoom, ανά δεκαπενθήμερο ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00-22.15 εξ αποστάσεως μέσω zoom.
🙋Εκπαιδεύτρια : Ελένη Γκόρα, Φιλόλογος, Δρ. Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
📜*Μετά το τέλος του κύκλου θα δοθούν βεβαιώσεις ετήσιας συμμετοχής για τον εμπλουτισμό του βιογραφικού σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *