ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΗΓΗΣΗΣ

Στo πλαίσιo του φεστιβάλ «ΜΕΤΑΒΑΣΗ» του προγράμματος Tale of X Cities, που διοργανώνει ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας (ΟΑΠΝ) Δήμου Κοζάνης στον χώρο του Σταθμού ΟΣΕ, στις 2, 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης σας προσκαλεί να επισκεφθείτε τη γωνιά αφήγησης.

Στην αίθουσα των παλιών εκδοτηρίων, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου από τις 7μ.μ. θα υπάρχουν ηχογραφημένες απαγγελίες ποιημάτων σε σχέση με τα τρένα, που μπορείτε να ακούσετε, καθώς και βιβλία συγγραφέων της Κοζάνης, προσφορά των εκδόσεων ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, τα οποία μπορείτε να ξεφυλλίσετε.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. άνθρωποι της Κοζάνης αφηγούνται, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, ιστορίες που άκουσαν, είδαν, διάβασαν ή έζησαν. Μπορείτε να ακούσετε τους/τις: Αλέξανδρο Βρεττάκο, Ελένη Γερούση, Ελένη Γκόρα, Ελένη Δεληβοριά, Γιώργο Δελιόπουλο, Γλύκα Διονυσοπούλου, Δημήτρη Καμαριάδη, Πάνο Κεφαλά, Γρηγόρη Κοντό, Κωνσταντίνο Κοτσίφκα, Νίκο Κουρού, Γιώργο Κωνσταντινίδη, Βικτώρια Μουστάκα, Θεοδώρα Μουστάκα, Σωκράτη Μουτίδη, Παναγιώτη Μπετσάκο και Δημήτρη Παπακωνσταντίνου.

Σας περιμένουμε να ακούσετε τις αφηγήσεις και να τις συζητήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *