Το Σάββατο 13 Μαΐου επισκέφτηκα την Κατερίνη. Σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο Νέστωρ και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης πραγματοποίησα ένα Βιωματικό Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής για παιδιά και γονείς βασισμένο στο βιβλίο μου “Μικροί συγγραφείς, μεγάλες ιστορίες”, που κυκλοφορεί από τις είκοσι τέσσερα γράμματα εκδόσεις .

Για το βιβλίο μου απηύθυναν χαιρετισμό και μίλησαν η AnNa Sar ,Φιλόλογος-Ειδική Παιδαγωγός και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και η Stella Kotsifi ,Δικηγόρος και Πρόεδρος του Συλλόγου και πολύ τις ευχαριστώ για την πρόσκληση και τα ωραία λόγια που είπαν για το έργο μου.

Έπειτα, ακολούθησε το εργαστήριο. Τα παιδιά έπαιξαν ένα παραδοσιακό παιχνίδι, παρακολούθησαν μια κουκλοθεατρική παράσταση σε διασκευή του παραμυθιού μου “Ο αστερίας Φουρφουρίας και το ανεμοδούρι”, το οποίο υπάρχει στο βιβλίο μου, ζωγράφισαν ήλιους, σύννεφα, θάλασσες, ψάρια, αστερίες, κοχύλια, φύκια, έκλεισαν μηνύματα σε μπουκάλια και έγραψαν επιστολές προς τον κ. Δήμαρχο για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ήταν ένα όμορφο πρωινό με παιδιά χαρούμενα και έτοιμα για όλα σε ένα παραμυθένιο και μαγικό βιβλιοπωλείο!
_______
Αντίτυπα του βιβλίου μου “Μικροί συγγραφείς, μεγάλες ιστορίες”-52 δραστηριότητες Δημιουργικής Γραφής για όλο τον χρόνο θα βρείτε στο Βιβλιοπωλείο Νέστωρ.
Despoina Nestora ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *