Οι βαθμοί στην Έκθεση-Πανελλαδικές εξετάσεις

Συζητώντας αυτές τις μέρες για τους βαθμούς στις Πανελλαδικές στο μάθημα της Έκθεσης, θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά του 1ου ΕΠΑΛ Γρεβενών, τις καθηγήτριες και τους καθηγητές μέσα στην τάξη (ΜΝΑΕ, Ειδικής και Ένταξης), αλλά και από τα μετόπισθεν για τους αξιοπρεπείς βαθμούς, που πέτυχαν.
Και μόνο που κατάφεραν να γράψουν τα περισσότερα παιδιά (περίπου το 79%) πάνω από 10 και κάποια από αυτά να έχουν πετύχει 14άρια και 15άρια κι ένα παρολίγο 18άρι είναι κάτι ευχάριστο.
Το κύριο πρόβλημα που είχα να αντιμετωπίσω ως πρωτάρα σε σχολείο, όταν μπήκα και στις τέσσερις τάξεις της Γ Λυκείου, ήταν ότι δεν υπήρχε τσάντα, βιβλίο, στυλό και τετράδιο…Απλά προσπαθούσα να κάνω μάθημα ό,τι κι αν συνέβαινε.
Τον Σεπτέμβριο έγραφα στον πίνακα και τον Οκτώβριο, αφού μπήκαν οι διαδραστικοί, ένιωσα σιγουριά και άνεση.
Έτσι, καταφέραμε όλες και όλοι μαζί να δουλέψουμε.
Είμαι ικανοποιημένη με τα νέα και πραγματικά περήφανη για όσα κατάφεραν. Πολλά παιδιά επειδή προερχόντουσαν από φτωχά απομακρυσμένα και αραιοκατοικημένα χωριά, έμεναν όλη την εβδομάδα στις μαθητικές εστίες μακριά από χάδια και κανακέματα γονιών σε μια τόσο περίεργη φάση της ζωής τους.
Ας μου επιτραπεί να πω κι ένα μεγάλο μπράβο στα δίδυμα από το χωριό της μαμάς μου για την όλη τους προσπάθεια. Μπράβο, για το 15άρι. Για εμένα είναι άριστος βαθμός.
Καλό καλοκαίρι 🌞 και καλή νέα αρχή! Τα όνειρά μας δεν πρέπει ποτέ να τα ξεχνάμε και πάντα οφείλουμε στον εαυτό μας να βρίσκουμε τον τρόπο να τα καταφέρνουμε.⭐

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *