Η LIBRON Εκδοτική σάς προσκαλεί στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Σταύρου Ζαφειράκη με τίτλο «Λάττε ντεκαφεϊνέ», το Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 20:00 στις Γραμμές Τέχνης στην Πάτρα.

Λίγα λόγια για το Μυθιστόρημα του Σταύρου Ζαφειράκη, “Λάττε Ντεκαφεϊνέ” από τις εκδόσεις LIBRON Εκδοτική. Tην επιμέλεια του βιβλίου υπογράφει η Anna Vakali, μέλος Ε.Δ.Ι.Π. του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

«Ο Ορφέας, ένας γοητευτικός άνδρας, ερωτεύεται την ψυχαναλύτριά του και οδηγεί τον εαυτό του στα άκρα, για να την κατακτήσει. Η Ισμήνη, μια συντηρητική γυναίκα με έντονο ενοχικό στοιχείο, πειραματίζεται με τον έρωτα του ασθενή της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να τον θεραπεύσει.
Οι συναντήσεις των δυο και η αναπάντεχη εξέλιξη της σχέσης τους αποκαλύπτουν πόσο λεπτή και εύθραυστη είναι η ισορροπία του πνεύματος και πως κάτι που μοιάζει με βαρετή καθημερινότητα μπορεί να μετατραπεί σε ένα μοιραίο παιχνίδι.»

Ο Stavros Zafeirakis γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα, ενώ παράλληλα σπουδάζει υποκριτική και είναι τελειόφοιτος του Μεταπτυχιακού Τμήματος Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών. Το «Λάττε Ντεκαφεϊνέ» είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Tην εκδήλωση θα συντονίσει η Άννα Βακάλη, μέλος Ε.Δ.Ι.Π Δημιουργικής Γραφής.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: 
Γιάννης Δημογιάννης, Φιλόλογος-Ακτιβιστής
Anastasia Dimitropoulou, Φιλόλογος-Μεταφράστρια
Ελένη Γκόρα Φιλόλογος-Μ.Α. στη Δημιουργική Γραφή

Αποσπάσματα θα διαβάσει ο Θεατρολόγος-Ηθοποιός, Μ.Α. στη Δημιουργική Γραφή Andreas Thanasoulas

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *