Το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10:00-12:00 το πρωί πραγματοποιήθηκε στα Κέντρα Ξένων Γλώσσων Χαρίτου το Χριστουγεννιάτικο Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής για παιδιά με θέμα: “Γράμμα στον Άι-Βασίλη”.

Στο εργαστήριο αυτό αφού γνωριστήκαμε, ξετυλίξαμε ένα μεγάλο χαρτόνι στο πάτωμα και γράψαμε για ποιους λόγους ο Άι-Βασίλης ξεχάστηκε. 

Έπειτα, σχεδιάσαμε και ζωγραφίσαμε έναν Άι-Βασίλη που ειλικρινά είχε πολύ πολύ χρώμα!

Μετά δημιουργήσαμε τις δικές μας χριστουγεννιάτικες κάρτες με glitter και τις ταχυδρομήσαμε στο κόκκινο χιονισμένο μας ταχυδρομικό κουτί!

Ο Άι-Βασίλης έτρεχε και δεν έφτανε με τόσα γράμματα, ευχές, ζωγραφιές και κάρτες που έλαβε. Έτσι, ζήτησε βοήθεια! Χρειαζόταν μερικά πρόθυμα, χαρούμενα και εξαιρετικά ταλαντούχα ξωτικά να δουλέψουν στο εργαστήρι του.

Τα παιδιά έκαναν τις αιτήσεις τους για να δουλέψουν στο εργαστήρι του Άι-Βασίλη ως Χριστουγεννιάτικα ξωτικά και χρησιμοποίησαν πολύ χιούμορ και φαντασία.

Ευχαριστώ για τη συμμετοχή την Δήμητρα, τον Άγγελο, την Βασιλική, την Μαρία, την Αλεξάνδρα, τον Αντώνη, την Φωτεινή, την Μαρία, την Μαργαρίτα, την Χριστίνα, την Κυριακή, την Πηνελόπη και τον Γιώργο! Επίσης, ευχαριστώ για τη ζεστή φιλοξενία τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Χαρίτου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *