«Κάτι έχει να σου πει η Κατίνα της αυλής»

Βιωματικό Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής

 

Το Parts Patras Arts διοργανώνει ένα βιωματικό εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής με θέμα: «Κάτι έχει να σου πει η Κατίνα της αυλής». Σκοπός του εργαστηρίου είναι να πλάσουμε και να γράψουμε για τον πιο αντιπαθητικό αλλά και για τον πιο γελοίο χαρακτήρα μιας πολυκατοικίας, μιας αυλής, μιας γειτονιάς. Πόσο ενοχλούμε και πόσο τελικά πόσο μας ενοχλεί μια Κατίνα; Ιστορίες καθημερινής τρέλας το Σάββατο 03 Μαρτίου και ώρα 17:30-20:30 στο Parts Patras Arts!

 

 

«Κάτι έχει να σου πει η Κατίνα της αυλής»

Σήμερα μου το είπε η από πάνω. Τη συνάντησα στη σκάλα. Την ενοχλούμε, λέει, πάρα πολύ. Ιδίως το μηχάνημά μας σε ακατάλληλες ώρες, αλλά και σε κανονικές. Το μηχάνημά μας; έψαξα στο μυαλό μου και στα συρτάρια μας. Έχουμε εμείς μηχάνημα για ακατάλληλες ώρες και κανονικές; Δεν νομίζω. Και συνέχεια λέει το ακούει. Κάθε μέρα, πρωί-βράδυ. Κάνει έναν ήχο περίεργο κάτι σαν βζζζν. Μηχάνημα και να κάνει βζζζζν; Και αν συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτό το μηχάνημα, θα στείλει το γιο της, αφού με το σκουπόξυλο δε βάζουμε μυαλό. Είναι αστυνομικός και να ξέρουμε. Και μετά κατάλαβα. Εννοούσε τη βρύση. Κύριε αστυνομικέ , τι θα λέγατε για ένα χεράκι; Χεράκι πλύσιμο. . .

Περισσότερες ιστορίες καθημερινής τρέλας εδώ: https://elenigkora.gr/?s=%CE%91%CE%BD%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%AC+%CF%83%CE%B5+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC

 

Πληροφορίες

Τόπος διεξαγωγής εργαστηρίου: Parts Patras Arts

Διεύθυνση: Σατωβριάνδου 31

Δηλώσεις Συμμετοχής: 2610005252 (Parts Patras Arts)

Ημερομηνία: Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

 Ώρα: 17:30-20:30

Κόστος Συμμετοχής: Γενική είσοδος 20 ευρώ και 15 ευρώ για ανέργους, φοιτητές και για όσους έχουν παρακολουθήσει προηγούμενα εργαστήρια-σεμινάρια στο Parts-Patras Αrts.

Πληροφορίες-Εγγραφές: Δευτέρα- Παρασκευή 13:00-21:00,Σάββατο 11:00-14:00
Εκπαιδεύτρια-Εμψυχώτρια: Ελένη Γκόρα, Φιλόλογος-Συγγραφέας ΜΑ (Μaster of Arts) στη Δημιουργική Γραφή.

*Θα δοθούν σημειώσεις και βεβαιώσεις παρακολούθησης.

*Τα μικροδιηγήματα που θα προκύψουν, θα δημοσιευτούν στη σελίδα elenigkora.gr.

*Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

 

Παρακουληθήστε το βίντεο, πατήστε ένα like, κάντε μια κοινοποίηση και αφήστε ένα σχόλιο τι ξέχασε να πει η Σούλα στην κυρά Λένη και ένας τυχερός ή μία τυχερή κερδίζει ελεύθερη είσοδο στο εργαστήριο. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 02 Μαρτίου, όπου και θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα!

 

 

 

Ελένη Γκόρα, Κοζάνη, Γκοβεδάρων 10, 3ος όροφος. Αν δεν γεννιόμουν σ΄ αυτό το διαμέρισμα κι αν δεν μου απαγόρευαν οι γονείς μου να βλέπω τηλεόραση, ίσως να μην γινόμουν Φιλόλογος. Το πρωί έγραφα στους τοίχους του σπιτιού και διάβαζα οτιδήποτε έπεφτε στο χέρι μου. Ήμουν τακτική πελάτισσα με πίστωση του βιβλιοπωλείου της οικοδομής. Το απόγευμα καθαρίζονταν οι τοίχοι, πληρώνονταν τα χρέη, έτρωγα μερικές παντοφλιές και άντε πάλι τα ίδια. Τα χρόνια πέρασαν. Μεγάλωσα, μετακομίσαμε, σπούδασα. Πριν πάρω το πτυχίο ζήλεψα έναν γνωστό άγνωστο αγαπημένο που έγραφε. Είπα να δοκιμάσω και ‘γω. Φοίτησα και στο Μεταπτυχιακό Δημιουργικής Γραφής στην Φλώρινα. Από τότε παραδίδω σεμινάρια γραψίματος και σβησίματος. Έχω εκδόσει 4 ηλεκτρονικά βιβλία και διατηρώ προσωπική σελίδα στη διεύθυνση: https://elenigkora.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *