Αγαπητή συναδέλφισσα, αγαπητέ συνάδελφε του κλάδου ΠΕ02,

Το παρόν ερωτηματολόγιο αποτελεί μέρος έρευνας με αντικείμενο τη διερεύνηση των απόψεων των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και συγκεκριμένα του κλάδου ΠΕ02 σχετικά με τη Δημιουργική  Γραφή, τη δημιουργική σκέψη και τη δημιουργικότητα στην εκπαιδευτική διεργασία.

Ετοιμάσαμε ορισμένες βιωματικές ασκήσεις, δραστηριότητες και παιχνίδια για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας της Α΄ Γυμνασίου και συγκεκριμένα για την 8η Ενότητα της Νεοελληνικής Γλώσσας και την 9η Ενότητα των Κειμένων Νεοελληνικής Λογοτεχνίας. Σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της δημιουργικότητας των παιδιών.

Σας παρακαλούμε, αφού μελετήσετε τις προτεινόμενες δραστηριότητες στον συνδέσμο που ακολουθεί, να συμπληρώσετε τη φόρμα και να απαντήσετε στις ερωτήσεις καταθέτοντας τις απόψεις σας.

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxyb3prbG9zdGlkZW1lbml8Z3g6MzFiYzk5MDI1NGM2MjFhOA

Η συμμετοχή σας στην έρευνα είναι πολύτιμη, καθώς η εκπαιδευτική σας εμπειρία διασφαλίζει την υποβολή απαντήσεων που θα προάγουν την επιστημονική έρευνα και γνώση.

 

Ο σύνδεσμος της έρευνας είναι διαθέσιμος εδώ: https://docs.google.com/forms/d/1EVxH3bGclLime9EhuyQo-2Yhn9We8y40BhOa-SoLBUE/edit?fbclid=IwAR1LFAVrOjie7bp0ihsJRYPE7GB34PLByF1tp2w6uFXSHzMwL4OIdvOeiaU

 

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *