Ήταν Παρασκευή βράδυ και τον ήθελα.

Τον ήθελα πολύ. Ήξερα ότι έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά. Μου είχε πει ότι θα τελείωνε νωρίτερα το μάθημα του και θα ερχόταν με το αυτοκίνητο για να με συναντήσει. Όταν ήρθε, μπήκα στο αυτοκίνητο.  Τον αγκάλιασα και τον φίλησα στο μάγουλο. Πάντα χαιρόμουν όταν τον έβλεπα. Ήξερα ότι αυτή η σχέση δεν πήγαινε πουθενά. Απλά κάναμε σεξ και συζητούσαμε διάφορα θέματα. Μας ενδιέφερε κυρίως να κάνουμε σεξ  και να παίρνουμε ηδονή. Δεν έπρεπε να τον ερωτευτώ, μου το απαγόρευα-είχα φάει αρκετές φορές τα μούτρα μου. Δεν έπρεπε να γίνω ευάλωτη ξανά μπροστά σε κανέναν, παρά μόνο σε κάποιον που θα άξιζε.

Πήγαμε κάπου παράμερα, όπου δεν θα περνούσε κανένας. Σταμάτησε, έσβησε την μηχανή. Γύρισα, τον κοίταξα, του χαμογέλασα και άρχισα να τον φιλάω. Είχα κλείσει τα ματιά και είχα αφεθεί στην αίσθηση που ένιωθα από τα χείλη του. Αυτή η αίσθηση μου διαπερνούσε όλο το σώμα. Ένιωθα τα χέρια του στη μέση μου. Έριξε πίσω το κάθισμα του και ανέβηκα πάνω του . Είχε ερεθιστεί και το ένιωθα . Μου έβγαλε την μπλούζα. Άρχισε να με φιλά ανάμεσα στο στήθος, τα χέρια του ακουμπούσαν την πλάτη μου. Σήκωσα την φούστα και αυτός ξεκούμπωσε το παντελόνι του. Τον ένιωσα μέσα μου και αυτή η αίσθηση με απογείωσε. Ένιωθα τη θέρμη του κορμιού του.

Αυτή η υπέροχη αίσθηση ηδονής μου διαπερνούσε όλο το σώμα και έβγαλα μερικά βογκητά. Οι κινήσεις δεν ήταν μηχανικές και δεν είχαν σταθερό ρυθμό. Άλλαζε ανάλογα με το τι νιώθαμε. Άνοιξα τα ματιά μου, τον κοίταξα και τον είδα να κλείνει τα ματιά του. Κατάλαβα ότι θα έφτανε στην κορύφωση. Έκλεισα και εγώ τα ματιά μου και άφησα τον εαυτό μου να αφεθεί και το σώμα μου να το κυριεύσει η αίσθηση της κορύφωσης.

Αλλά αυτο ανήκει στο παρελθόν και ζει στον τόπο/ στην χώρα των αναμνήσεων μου.

 

 

 

Αριάδνη Γράψα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *