Με πονάς. Καταλαβαίνεις; Γιατί δεν καταλαβαίνεις; Τι έχεις ζήσει και δεν καταλαβαίνεις1

Νιώθεις άραγε; Με πονάς, καταλαβαίνεις; Το κάνεις συνεχώς. Δεν το καταλαβαίνεις;

Έχω παλέψει για εσένα τόσο πολύ. Ενώ εσύ καθόλου. Δεν ξέρω, βέβαια. Μπορεί και εσύ να πάλεψες χωρίς να το μάθω εγώ. Ίσως και εγώ να σε πονάω χωρίς να το καταλαβαίνω. Αν το κάνω, συγνώμη, δεν… Δεν το θέλω, αλλά…

Με πονάς γαμώτο. Νοιάζομαι για εσένα. Μάλλον παραπάνω απ’  ό,τι νοιάζομαι για εμένα την ίδια. Πιθανόν και εσύ να πονάς. Πιθανόν η σχέση που έχουμε αναπτύξει να είναι ποιος θα πονέσει πιο πολύ τον άλλον.

Θεωρώ οτί προσπαθείς να με κάνεις να ζηλέψω. Κάποιες φορές το πετύχαινες, πλέον όμως όχι. Όχι, επειδή δεν νοιάζομαι, αλλά -πλέον- έμαθα ό,τι με αφήνει να το αφήνω και επειδή έχω παλέψει για εσένα.

Σίγουρα, σου φαίνονται δραματικά όλα αυτά. Αν είναι έτσι, τότε σίγουρα δεν καταλαβαίνεις. Πονάω βέβαια, από την άλλη με λυπεί και με θλίβει. Σίγουρα κάτι θα σημαίνει για εσένα. Σαν άτομο εννοώ. Έχω προσπαθήσει να σε αφήσω πολλές φορές. Πάντα το καταλαβαίνεις και κάτι κάνεις και δεν σε αφήνω. Κάποια στιγμή μπορεί να αναγκαστώ να σε αφήσω. Ξέρω πως τώρα δεν μπορώ.

Γαμώτο, νοιάζομαι. Πονάω, πονάω πολύ και θέλω να εξορκίσω αυτόν τον πόνο. Δεν ξέρω πώς. Με πονάς πολύ. Γιατί; Γιατί το κάνεις αυτό; Υψώνεις τοίχους και χτυπάω πάνω τους. Γιατί; Πονάω. Με πονάω. Με πονάς πολυ. Γαμώτο.

Το δικαιολογώ και ίσως αυτό να είναι το χειρότερο. Όμως, μου τελειώνουν οι δικαιολογίες. Τελειώνουν γαμώτο.

Γιατί;

 

 

 

Αριάδνη Γράψα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *