Στις 14 Μαρτίου 2019 αναρτήθηκε το 11ο τεύχος του επιστημονικού διαδικτυακού περιοδικού “Νέος Παιδαγωγός” με ISSN 2241-6781.

Η ύλη του τεύχους προέκυψε μετά από επιλογή εργασιών.

Στις σελίδες 444-452 δημοσιεύτηκε το άρθρο που ετοιμάσαμε με τον Επιβλέποντα Καθηγητή μου, κύριο Αλέξανδρο Ακριτόπουλο Καθηγητή Νεοελληνικής Λογοτεχνίας με έμφαση στην Παιδική Λογοτεχνία.

Το άρθρο έχει τίτλο “Εκπαιδευτική έρευνα για τη μη υλοποίηση ενός Βιωματικού Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής” και αφορά ην ανίχνευση των παραγόντων που αποτέλεσαν τα αίτια της μη προσέλευσης υποψήφιων εκπαιδευόμενων σε ένα Βιωματικό Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής (Β.Ε.Δ.ΓΡ.) με θέμα «Τσουπωτές θεές έτοιμες για βουτιές» και διδακτικό αντικείμενο το λογοτεχνικό είδος της σάτιρας καθώς και τη θεωρητική θεμελίωση των δεδομένων που προέκυψαν. Η συγκεκριμένη έρευνα καταγράφει και επεξεργάζεται τα δεδομένα των απαντήσεων του ερωτηματολογίου και εξάγει συμπεράσματα προς συζήτηση.

Το 11ο τεύχος του επιστημονικού περιοδικού “Νέος Παιδαγωγός” είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://neospaidagogos.online/files/11_Teyxos_Neou_Paidagogou_Martios_2019.pdf?fbclid=IwAR3Jf8vZ136nLRILYpb7LTbRqb3KrdPdMZeJ4pSboH9m3_aZ7KZRzFsb-jU

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *