“Οκτώβρη καλέ μου μήνα, δώσε μου γρήγορα πόδια κι ελαφριά τσάντα. Κι όταν θα σχολνώ, τότε να βρέχεις…Φιλολογικά Μαθήματα κατ’ οίκον, προτού τα τεστ αρχίσουν!”

Αυτά ευχόμουν με το που μπήκε ο μήνας. Να μπορώ να πηγαίνω από το ένα μάθημα στο άλλο γρήγορα και να μην χάνω χρόνο. Γιατί το ένα μου έτυχε εδώ και το άλλο εκεί. Πολύ μακριά. Και το αυτοκίνητο δεν συμφέρει να το παίρνω. Πού να οδηγώ μέσα στην κίνηση; Φανάρια, κορναρίσματα, χαμός, ιστορίες. Κι ύστερα πού να βρω να το παρκάρω, ιδίως τις μέρες που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά!

Πόδια, καλά μου πόδια! Προσέχετε που πατάτε και μην στραβοπατάτε, σας χρειάζομαι! Να ΄στε γρήγορα και δυνατά. Και γω τη γυμναστική μου θα την κάνω. Θα τρώω τη σοκολάτα μου χωρίς τύψεις. Κι αν είναι η τσάντα μου ελαφριά, τι άλλο θέλω; Να βρέχει όταν θα γυρνώ σπίτι. Ιδρωμένη και βρεγμένη, εγώ θα αρρωστήσω. Πώς θα κάνω μάθημα μετά; Και πιο μετά; Και παραμετά…

Και λίγα λεπτά πιο μετά, απ΄ όλα αυτά έσκασε μέσα μου μια ιδέα αστραπή. Πετάχτηκα απ’ τον καναπέ, πήγα ως το γραφείο κι άνοιξα το συρτάρι. Βρισκόταν πάνω πάνω. Με περίμενε. Λεπτό, όμορφο, κομψό. Το άνοιξα κι άρχισα να κατεβάζω ό, τι χρειάζομαι σε pdf. Σχολικά βιβλία, σχεδιαγράμματα, τεστ, βοηθήματα. Μετά δημιούργησα για κάθε τάξη κι από έναν φάκελο και αντέγραψα εκεί όλα όσα είχα κατεβάσει. Τώρα το μόνο που θα κουβαλάω θα είναι τα φυλλάδια κι αυτό.

Πλέον θα είμαι η κυρία με το τάμπλετ!

Ιδιαίτερα Φιλολογικά Μαθήματα με στυλ!

Τηλέφωνο: 694 222 69 70

 

 

Ελένη Γκόρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *