Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Χαρίτου συνδιοργανώνουν με την Ελένη Γκόρα ένα Χριστουγεννιάτικο Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής για παιδιά με θέμα: «Γράμμα στον Άι-Βασίλη».

Στο εργαστήριο αυτό τα μικρότερα παιδιά θα στείλουν γράμματα, ζωγραφιές και κάρτες στον Άγιο Βασίλη με τις επιθυμίες και τις ευχές τους, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά θα κάνουν αιτήσεις για να δουλέψουν στο εργαστήρι του και να τον βοηθήσουν με την οργάνωση.

Ένα εργαστήριο που μαθαίνει στα παιδιά πώς να εκφράζουν τις επιθυμίες τους και πώς να αναδεικνύουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους μέσα από τον γραπτό λόγο!

 

«Γράμμα στον Άι- Βασίλη»

Έκανε τόση ζέστη το Φθινόπωρο που ο Άι-Βασίλης ξεχάστηκε. Ήρθε ο Χειμώνας και δεν κατάλαβε καν πώς πέρασαν οι μέρες και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Έχει τόσα να ετοιμάσει! Δεν ξέρει από πού να αρχίσει…

Χμμ, τα βρήκε σκούρα!

Κάθε μέρα ανοίγει το ταχυδρομικό του κουτί και λαμβάνει γράμματα και κάρτες! Του δίνουν τόση χαρά τα μηνύματα, οι ευχές και οι επιθυμίες που λαμβάνει. Ένα μεγάλο και λαμπερό χαμόγελο στολίζει το πρόσωπό του.

Για να τα καταφέρει λοιπόν, να τα βγάλει πέρα ζητά μερικά πρόθυμα, χαρούμενα και εξαιρετικά ταλαντούχα ξωτικά να δουλέψουν στο εργαστήρι του.

Θα βρει;

 

 

Πληροφορίες

Τόπος διεξαγωγής εργαστηρίου: Κέντρα Ξένων Γλωσσών Χαρίτου

Διεύθυνση: 3ης Σεπτέμβρη 7, Κοζάνη

Δηλώσεις Συμμετοχής: 2461038010 και στο 694 60 00 280 (Κέντρα Ξένων Γλωσσών Χαρίτου)

Ημερομηνία: Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019

Ώρα: 10:00-12:00

Εκπαιδεύτρια: Ελένη Γκόρα, Φιλόλογος-Συγγραφέας ΜΑ (Μaster of Arts) στη Δημιουργική Γραφή, Υποψήφια Διδάκτορας Δημιουργικής Γραφής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

*Απονομή βεβαίωσης παρακολούθησης του εργαστηρίου σε όλα τα παιδιά.

*Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *